معرفی سبک های نقاشی
سبک های نقاشی و روشی که هنرمندان صحنههای هنری را به تصویر کشیدهاند باگذشت زمان تکاملیافته است. در طی این سال ها دو سبک غالب موردتوجه قرارگرفته است – سبک هنر شرق و غرب.
فهم و درک عمیقتر سبکهای مختلف نقاشی واقعاً یک مطالعه جالب است و به ما بینشی از اصطلاحات بیشماری از هنر در سراسر جهان میدهد.
سبک های نقاشی غربی
امروزه سبک های نقاشی غربی بیشتر دیده میشود. نقاشی هنر انتزاعی، مدرنیسم، امپرسیونیسم و برخی از اشکال کمتر شناختهشده از هنر مثل اشکال سورئالیسم و فتورئالیسم، که بخشی از هنر گسترده غربی هستند.
مدرنیسم
مدرنیسم در هنر، هنری محسوب میشود که در دوره بین ۱۸۶۰ تا ۱۹۷۰ تولید شده است. اینیک طرز تفکر افراطی توسط هنرمندان عصر مدرن است. بدون محدودیتی یا روش سنتی تعیینشده ای، بیان خلاقانه هنرمند را عرضه می کند.

نقاشی به سبک مدرنیسم
امپرسیونیسم
این شکل هنری در اواخر قرن نوزدهم در پاریس نشاءت گرفته است. برخی از ویژگیهای امپرسیونیسم شامل استفاده از اشیا معمولی، قلمهای نازک و زوایای غیرمعمول است.

نقاشی به سبک ایمپریونیسم
نقاشی به سبک انتزاعی
هرگونه بیان هنری واقعی که نشان داده میشود، به تصویر کشیده میشود اما در درستترین شکل آن نیست، میتواند بهعنوان یکشکل انتزاعی از هنر در نظر گرفته شود. این محصول واقعی اندیشه یا تفکر افراطی است.
اکسپرسیونیسم
سبک انتزاعی هنر اشکال زیادی به خود میگیرد و اکسپرسیونیسم یکی از آنهاست. سرریز احساسات انسانی از دیدگاه هنرمندان به تصور کشیده شده است.

نقاشی به سبک اکسپرسیونیسم
کوبیسم
پائول سزان (Paul Cezanne) یک هنرمند معروف زمانی گفته بود، هر چیزی در طبیعت شکل خود را از استوانه،مخروط یا کره به دست میآورد. جالب اینکه این بعدها به اساس کوبیسم تبدیل شد. اینیکی دیگر از سبک های نقاشی انتزاعی است و شکلهای هندسی بخش مهمی از این سبک را تشکیل میدهند.

نقاشی به سبک کوبیسم
سورئالیسم
سورئالیسم حرکتی بود که در قرن بیستم در فرانسه ظهور کرد. این شکل هنری در پی آزاد کردن پتانسیل خلاق ذهن، با افزودن غیرمنطقی تصاویر بود. جنبش فرهنگی سورئالیسم شامل هنرهای تجسمی و نویسندگی نیز هست.

نقاشی به سبک سورئال
سبک های نقاشی شرقی
بعدازآن،سبک های نقاشی شرقی است که تحت تأثیر بسیاری از فرهنگها در سراسر جهان قرارگرفته است. برخی از آنها بهطور قابلتوجهی ظهور کردند. بگذارید اشکال هنری که از فرهنگها و سنتهای جهان پدید آمده است را کشف کنیم.
سبک چینیها
سبک هنر چینی بهعنوان یکی از قدیمیترین اشکال سنت هنری در نظر گرفته میشود؛ که همچنین از خوشنویسی بهعنوان بخشی از فن آنها استفاده میشود. هنرمندان چینی برای رنگآمیزی روی کاغذ و ابریشم از جوهر رنگی استفاده میکنند. آنها هرگز از روغن برای نقاشی استفاده نمیکنند.

نقاشی به سبک چینی
نقاشی به سبک ژاپنیها
این سبک برای تولید نقاشی تنها با استفاده از جوهر سیاه،بسیار شگفتانگیز است. سبک نقاشی ژاپنیها الهام گرفته از هنرهای چینی، غربی و شرقی است.

نقاشی به سبک ژاپنی
نقاشی به سبک هندی
در کشوری با فرهنگ متنوع،نوع هنر تولیدشده نیز در آن متنوع است. از نقاشیهای مینیاتوری دوره مغول گرفته تا سبک کلاسیک نقاشیهای تانجور.
نقاشی مینیاتوری مغول
بهطورمعمول سبک زندگی پادشاهان و شاهزادهها را به تصویر میکشند. هنرمندان برای جلب زیبایی به توجه بیشتر روی جزئیاتت متمرکز بودند.

نقاشی به سبک مینیاتوری مغول
نقاشی به سبک راجپوت
دادگاهها در پادشاهیهای راجپوت دارای سبک نقاشی متمایز خود بودند. این نقاشیها عمدتاً در مضامین عاشقانه، فداکاری، قهرمانی و زندگی مؤدبانه بودند.

نقاشی به سبک راجپوت
نقاشی به سبک تانجور(تانژو)
به دلیل استفاده از طرحهای رنگی غنی و توجه آن به جزئیات دقیق، نقاشیهای تانجو از جنوب هند، مهمترین سبک در نظر گرفته میشوند.

نقاشی به سبک تانجو
نقاشی به سبک مادهوبانی (مادوبانی)
این سبک بهطور سنتی توسط زنان در منطقه میتیلا بیهار ایجاد شد. سنت کهن نقاشیهای دیواری بنام باهیتی – چیترا نقش مهمی در ظهور فرم هنری مادوبانی داشت.

نقاشی به سبک مادوبانی
منبع
https://www.kokuyocamlin.com/blog/world-art-day-understanding-different-painting-styles-part-1.html